Material

 


Exakta resultat och igenkänningsfaktor

Fördelarna med egna material är många, inte minst att vi känner dem väl och kan ge dig exakt det material du behöver. En annan är att de fungerar som varumärken i sig själva, vilket gör att dina kunder känner igen dem trots att produkten i sig är ny.


AQUA Control är ett mångsidigt material och finns i tre varianter. Basen är ett tåligt och vattenavvisande material. AQUA Control + ger ett bra skydd mot väta och materialet andas, vilket ger god komfort för bäraren. AQUA Control Pro+ har tejpade sömmar, vilket i kombination med att det är vind- och vattentätt gör att det klarar ännu mer väta, samtidigt som materialet andas.


AQUAproof
finns för produkter där det är viktigt att vätan inte släpps igenom alls. Materialet tar steget full ut och ger en yta som tillsammans med tejpade eller svetsade sömmar gör plagget helt vattentätt.


smartTECH
är ett unikt material som är helt vattentätt samtidigt som det andas. Det vind- och vattentäta materialet stärks upp av tejpade eller svetsade sömmar och ger bästa möjliga kombination av komfort och vattensäkring.