Koncernchefen
har ordet

 


Spetskompetens och helhetslösningar

Unibrands-gruppen är en sammanslutning av företag som tillsammans arbetar för att tillgodose våra kunders skiftande behov i många av den textila värdekedjans led och inom ett flertal segment.

Tack vare att varje företag är specialister på det de gör kan Unibrands-gruppen erbjuda spetskompetens inom ett flertal segment. De synergieffekter som uppstår mellan företagen i Unibrands-gruppens gör oss till naturliga samarbetspartners för såväl stora som mindre företag - vi ger våra kunder helhetslösningar som tryggt låter dem expandera in i framtiden.
De senaste åren har Unibrands-gruppen breddat sitt verksamhetsområde: från Unibrands ABs kärnområden ytterplagg och regnkläder till trikå inom Marbäck Tricot AB och trikå och sweatshirts inom danska dotterbolaget Unibrands ApS. Därtill håller vi på och förvärvar aktiemajoriteten i Filip Holm AB, med säte i Svedala, som sedan många år tillbaka är experter på bland annat denim.

Genom Unibrands-gruppen har plattformen av helhetslösningar som Unibrands erbjuder växt sig större, vilket betyder utvecklade kunderbjudanden och ökad försäljning för våra kunder.

Välkommen till Unibrands-gruppen – våra lösningar erbjuder spetskompetens i varje led.